Datum

7 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Sparta’18 heeft ook de tweede wedstrijd niet in winst om kunnen zetten. Op bezoek bij Berghem Sport werd het, evenals vorige week, 1-1. De Sevenummers speelde een slechte wedstrijd waarbij veel fout ging. In de eerste helft kregen beide ploegen een aantal mogelijkheden. Gescoord werd er alleen vlak voor rust door de thuisploeg. Spits Donny van Herpen scoorde in de 43e minuut de 1-0 na een schot van een meter of 20. In de tweede helft een open wedstrijd waarbij beide ploegen kansen kregen. In de 85e minuut werd het werken van Sparta’18 beloond. Rob Peeters kon de bal simpel binnen tikken na een voorzet van Bart Schouten. Na een slechte wedstrijd kan de ploeg van Ralf de Haas leven met de puntendeling maar zal het volgende week, als Heeswijk op bezoek komt, toch echt beter moeten om de drie punten in eigen huis te houden.