Datum

18 november 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Sparta’18 speelde een slechte eerste helft waarbij men al vroeg op achterstand kwam. In de 4e minuut was het Casper Vermeulen die een te korte terugkopbal in twee instanties binnen schoot. In de eerste helft was het spel van beide kanten slordig waarbij ook de scheidsrechter een bepalende rol speelde. Zo gaf hij beide ploegen een vrije trap op de rand van de zestien omdat beide keepers hands zouden hebben gemaakt met uittrappen. Na rust een beter Sparta’18. Direct na rust kregen de Sevenummers een penalty nadat Bart Schouten naar de grond werd getrokken. Freek Wijnen benutte dit buitenkansje vakkundig, 1-1. In het vervolg van de wedstrijd speelde Sparta’18 zeer behoorlijk en liet men na om de 2-1 binnen te schieten. Zoals zo vaak in het voetbal is dan een spaarzame uitval van de tegenstander wel raak. In de 87e minuut was het Jeroen Thijssen die de 1-2 binnen tikte. Na de 1-2 was er nog één grote kans voor Sparta’18 maar Pim Wijnhoven schoot op 5 meter van het doel in de handen van de doelman. Door de nederlaag staat Sparta’18 onderaan en zal het de komende weken beter moeten.