Nieuws

Dames Veteranen

Het loopt goed met de damesveteranen van Sparta. Wij hebben inmiddels een vaste groep dames (met af en toe een nieuwe aanwinst erbij) die wekelijks traint en regelmatig een wedstrijdje voetbalt. De najaarsreeks is prima verlopen en afgesloten met een ladiesnight in de kantine van Koningslust. De voorjaarsreeks 2017 gaat zich afspelen in Midden-Limburg nl. in Roermond en Montfort.

De najaarsreeks 2015 ligt inmiddels weer achter ons. Wederom hebben we enkele nieuwe dames mogen verwelkomen en hier zijn we heel erg blij mee. De voorjaarsreeks gaan we starten in een andere poule. Ditmaal worden RKOSV Achates (Ottersum) en ASV (Aarle-Rixtel) onze tegenstanders. Bovendien spelen we nu twee wedstrijden van 30 minuten. 

De najaarsreeks 2014 is naar ieders tevredenheid verlopen en derhalve kon de voorjaarsreeks 2015 niet uit blijven. De tegenstanders zijn ongewijzigd gebleven. Dit zijn damesveteranenteams uit Neer, Roermond, Baexem en Roggel. De Sparta damesveteranen hebben in de winterstop nog versterking gekregen.

In september 2014 is de najaarscompetitie voor de competitie 7x7 30/35+ op de vrijdagavond van start gegaan. Onder leiding van trainer Jan Huijs hebben de veteranendames uit Sevenum zich hiervoor ingeschreven en spelen op een vrijdagavond (ongeveer 1 x 3 weken) een speelronde van 4 wedstrijden van elk 15 minuten.


De Sparta familie groeit! 
Sinds 23 februari 2012 heeft voetbalvereniging Sparta een damesveteranenteam. Dit team traint wekelijks op de donderdagavond op sportpark 't Spansel in Sevenum. 

Lijkt het je leuk om eens met ons mee te doen? 
Meld je aan voor een aantal proeftrainingen en we zien je graag op 't voetbalveld op donderdagavond om 20.00 uur.
Je bent van harte welkom!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!