Datum

11 november 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Het begin van de wedstrijd was voor de Spartanen. In de 4e minuut was het Bart Schouten die een voorzet van Thomas Cox beheerst binnen schoot. In de eerste helft was het balbezit voor de thuisploeg maar was het Sparta’18 dat enkele kansen om zeep hielp. Vlak na de 0-1 kopte Thomas Lucassen net naast. Halverwege de eerste helft schoot Stan Verhorstert net naast. Het enige wapenfeit van Helvoirt de eerste helft was een schotje aan de zijkant van Rico de Laet wat gestopt werd door Yannick Vullings. De 1-1 kwam letterlijk uit de lucht vallen toen een mislukte voorzet van Tim Verhoeven bij de tweede paal binnen viel. Direct hierna kreeg Stan Verhorstert nog een grote kopkans om de Sevenummers weer aan de leiding te brengen. Helaas kopte hij net naast waardoor beide ploegen met een gelijke stand gingen rusten. In de tweede helft een overwicht voor de thuisploeg, ware het niet dat Sparta’18 nog steeds goede kansen kreeg. Net als in de eerste helft werden deze vakkundig om zeep geholpen. Toen beide ploegen leken te gaan eindigen met een gelijkspel was het Rens van der Sanden die de 2-1 binnen schoot. Sparta’18 ging hierna op zoek naar de gelijkmaker. Freek Wijnen waas dichtbij maar zag zijn schot net langs gaan. Dat Rico de Laet in blessuretijd de 3-1 liet aantekenen in de counter was louter voor de statistieken. Helaas geen punten voor de ploeg van Ralf de Haas waar zeker meer was verdiend. Volgende week komt Sportclub Irene op bezoek in Sevenum.