Meiden & vrouwenvoetbal - Sparta'18

Meiden & vrouwenvoetbal

Informatie | Meiden en Vrouwenvoetbal

Voetbal een mannensport? Dacht het niet!

Meiden junioren

Het meidenvoetbal groeit en dat zien wij ook bij Sparta’18. Wat nog leuker is dat meiden vanaf 5 jaar al beginnen met voetballen. In elke leeftijdscategorie hebben wij dan wel één of meerdere meiden voetballen. Deze meiden voetballen met jongens in een jeugdteam of spelen vanaf 13 jaar in een meidenteam. Onze meidenteams MO15, MO17 en MO19 trainen op dinsdagavond en op donderdagavond vanaf 18.30 uur.

Lijkt het jou ook leuk om te voetballen? Kom dan gewoon eens een balletje trappen!

Ben je al lid en wil je een vriendinnetje meenemen? Dan kan natuurlijk ook!

 

Vrouwen senioren

Onze vrouwen senioren bestaan uit een groep jonge, spontane en gezellige dames. De leeftijd varieert van 18 jaar tot ongeveer 30 jaar. Ons eerste vrouwenseniorenteam speelt in de 4e klasse en ons tweede team speelt in de 6e klasse. Plezier en een goede sfeer zijn voor de dames net zo belangrijk als prestatie. De dames trainen op dinsdagavond om 20.00 uur en op vrijdagavond om 19.30 uur.

Hoe meer dames, des te meer gezelligheid! Heb je altijd al willen voetballen? Of mis je het voetballen weer? Kom dan gewoon eens meetrainen!

 

Vrouwen 30+

Sparta’18 heeft al geruime tijd een vrouwenteam 30+. Een sportieve en gezellige groep dames die het voetballen zo leuk blijven vinden dat zij hun voetbalschoenen nog niet in de wilgen hangen. Zij trainen elke donderdagavond om 20.00 uur en nemen deel aan de KNVB competitie Vrouwen 7x7 30+.

Lijkt het je leuk om eens met ons mee te doen? Meld je aan voor een aantal proeftrainingen en we zien je graag op ’t voetbalveld!

 

Kennismaken en een keer meetrainen?

Je inschrijven bij een nieuwe voetbalclub doe je natuurlijk niet zomaar. Daar wil je eerst eens de sfeer proeven, een kijkje nemen in de keuken en natuurlijk ook een keer meetrainen. Bij Sparta’18 bieden wij iedereen de mogelijkheid om vrijblijvend vier keer mee te trainen.

Vraag hieronder jouw proeftraining aan. We nemen dan contact met je op en stemmen de proeftraining af met de betreffende trainer(s). https://www.sparta18.nl/498/proeftrainingsformulier/

Op de facebookpagina (https://www.facebook.com/Sparta18dames) van de dames en meiden staan foto's en filmpjes. Leuk om alvast sfeer te proeven en te kijken hoe de meiden het tot nu toe doen.

Meer informatie over het meiden en vrouwenvoetbal bij Sparta’18?

Stuur dan een e-mail naar meidenvrouwen@sparta18.nl en je hoort snel van ons!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!