Datum

4 november 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Sparta’18 heeft geen punten overgehouden aan het bezoek in Overloon. Het begin van de Sevenummers was nog redelijk. De eerste kans van de wedstrijd was ook voor Sparta’18 maar Bart Schouten kopte geheel vrijstaand naast na een goede voorzet van Thijs Mertens. Daarna nam SSS’18 het initiatief over en hield men de gehele eerste helft druk op het doel van de Sevenummers. In de 17e minuut was het al raak toen Frits Lucassen in de omschakeling enkele verdedigers zijn hielen liet zien en bekeken de 1-0 binnen schoot. Randje zestien lobte hij de bal over Yannick Vullings heen. Sparta’18 mocht daarna blij zijn dat de rust werd bereikt met een 1-0 achterstand. In de tweede helft begon Sparta’18 beter en had men meer vat op de wedstrijd. Tot grote kansen leidde dit echter niet. De beste kans was voor Jeroen Smits die van afstand Thomas Massop tot een redding dwong. Toen Koen Voesten in de 73e minuut, in twee instanties, de 0-2 liet aantekenen was de wedstrijd gespeeld. Al met al een teleurstellende middag voor de ploeg van trainer Ralf de Haas. Volgende week staat het inhaalduel op bezoek bij hoogvlieger Helvoirt op het programma.