Datum

28 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Sparta’18 heeft een punt overgehouden aan de competitiewedstrijd tegen DAW. In de eerste helft kreeg de thuisploeg een aantal goede mogelijkheden. Scherpte ontbrak in de afronding. De beste kans was voor Pim Wijnhoven die zijn omhaal net langs zag gaan. DAW was alleen gevaarlijk vanuit een kopbal uit een corner. Na rust werd DAW iets sterker. Na een eerste plaagstoot die nog gekeerd kon worden door Yannick Vullings was het in de 60e minuut wel raak. Bart Vos schoot vanuit de zijkant de 0-1 tegen de touwen. Lang kon DAW niet genieten van de voorsprong want in de 65e minuut kwamen de Sevenummers weer langszij. Een harde voorzet van Freek Wijnen werd binnen geschoten door Pim Wijnhoven. In het restant van de wedstrijd hadden beide ploegen nog mogelijkheden om de wedstrijd te winnen maar kunnen beide ploegen uiteindelijk leven met een puntendeling. Volgende week gaat Sparta’18 op bezoek bij SSS’18 in Overloon.